Skaidicenteret AS
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Polaris lanserer nye Sportsman 2-UP maskiner

Den helt nye 2025 Sportsman 2-Up 570-serien har oppfrisket styling, forbedret komfort og ergonomi, og holdbarhetsoppgraderinger.

 

Polaris Off Road avduket i dag sin etterlengtede 2-up ATV 570-serie og sluttet seg til den bestselgende Sportsman-plattformen. Den helt nye 2025 Sportsman 570-porteføljen inkluderer nå tre nye modeller; Sportsman Touring, X2 og 6x6.

 

Enten føreren takler tøffe jobber, legger ut på jaktekspedisjoner eller utforsker nye stier, lar den nye Sportsman 570 2-up-serien dem oppleve det sammen, og tilbyr uovertruffen komfort, styrke og allsidighet.

 

"Vi er fullt forpliktet til å møte de virkelige behovene til både våre bruks- og fritidskunder, så vi har tatt vår bestselgende ATV-serie og utvidet den ytterligere med den nye 2-up Sportsman 570-serien," sa Rodrigo Lourenco , Vice President, International Sales, Polaris Off Road Vehicles. «X2-modellen gir ultimat allsidighet for våre kunder som jobber hardt og utforsker ofte, mens touring-varianten gir god plass for to til å oppleve terrenget sammen. Vår nye 6x6-modell er den ideelle maskinen for brukskunder som ønsker å oppnå enda mer fra soloppgang til solnedgang; laget for å ta på seg de store jobbene med letthet.»

 

Forbedringer på tvers av 2025 Sportsman 570 2-up-modeller inkluderer:

 

  • Forbedret håndtering og kontroll med et forsterket chassis som er to ganger mer stivt, samt motorbremsesystemet (EBS), Active Descent Control (ADC) som gir jevnere, mer kontrollert retardasjon nedoverbakke, og Multi-Select Electric Power Steering (EPS) ) som gir tilpassbare nivåer av styreassistanse for å redusere kroppstrøtthet og passe rytterens preferanser.
  • Forbedret fjæring med dobbel A-arm, uavhengig bakfjæring med vandring på opptil 24,1 cm, og oppgraderte, forseglede foringer som varer lenger for å hjelpe til med å suge opp støt og hjulspor for en jevnere tur.
  • On-demand firehjulsdrift (AWD) for å hjelpe førere å navigere i utfordrende terreng med selvtillit. On-demand AWD oppdager dekkspinn under våte eller løse forhold, og gir øyeblikkelig kraft til alle fire hjulene for optimal trekkraft og kontroll.
  • Forlengede serviceintervaller har doblet tiden mellom oljeskift og annet rutinemessig vedlikehold, slik at førere kan bruke mindre tid på vedlikehold og mer på det de elsker.
  • Ny LED-pod og frontlykter for forbedret synlighet tidlig om morgenen eller sent på kvelden, slik at syklistene kan maksimere tiden sin på tur.
  • Større 25" dekk og nye 12" stålfelger gir overlegen styrke og trekkraft for ulendt terreng. Utvalgte modeller tilgjengelig med 14" lettmetallfelger.
  • Ny, aggressiv styling gir hver modell et friskt nytt utseende, samtidig som den låser opp 90+ kompatibelt tilbehør, inkludert Glacier Plough Systems, Lock & Ride frontruter og lastebokser, støtfangere og lysalternativer.
  • Nytt Polaris-utviklet tilbehørstilbud, inkludert et bransjeførende oppvarmet fører- og passasjersete, samt oppvarmede håndtak for fører og passasjer.

 

SPORTSMAN 570 X2

Sportsman X2 570 EPS i Sage Green (traktor T3b / traktor T3a)

Sportsman X2 570 Nordic Pro i White Lightning (traktor T3b / traktor T3a)

Sportsman X2 570 LE Black Edition i Onyx Black (Tractor T3b / traktor T3a)

 

Utstyrt med arbeidsklare funksjoner og gir komfort hele dagen, er den ultraallsidige Sportsman X2 570 laget for hva dagen måtte bringe, enten det er å reise alene mens du jobber hardt, eller med en passasjer som utforsker stiene.

 

Sportsman X2 570 er bygget for hardt arbeid, utstyrt med en industrieksklusiv 181 kg dumperboks med hurtiglåsfunksjon for enkel utløsning. Kombiner dette med sin imponerende slepekapasitet på 290 kg (ubremset vs. 830 kg bremset tilhengerkapasitet) og hastighetsbegrensende funksjon for presisjonsdrevne oppgaver som sprøyting, og det er ikke mye Sportsman ikke kan oppnå i løpet av en dag med hardt arbeid. SP-modeller kommer som standard med en Polaris-konstruert 1588 kg HD-vinsj for å fjerne alt i veien.

 

En første i bransjen; Sportsman X2 570 introduserer et eksklusivt konvertibelt baksete, som raskt kan konverteres fra 1-opp til 2-up når du kjører med en passasjer. Det er god plass til å lagre verktøy og utstyr, inkludert en ny oppbevaringsboks foran under stativet foran, samt den nye, kraftige LED-lys for å forlenge arbeidsdagen. Sportsman X2 570 har nå også ny Turf Mode, som låser opp den bakre differensialen for jevnere, tettere svinger uten å rive opp bakken under.

 

X2 er tilgjengelig i Nordic Pro Edition, som inkluderer nye valgbare kjøremoduser – arbeids-, standard- og ytelsesmodus – sammen med en kraftig 1588 kg vinsj med syntetisk tau, en motorblokkvarmer for forvarming av motoren på ekstra kalde dager , og både hånd- og tommelvarmere for førerkomfort. Nordic Pro-utgaven har også førsteklasses 14-tommers lettmetallfelger og 26-tommers Maxxis-dekk. X2 570 LE-utgaven inkluderer de samme funksjonene og fordelene som Nordic Pro Edition, med ekstra stilfunksjoner, inkludert premium Onyx Black-lakkert karosserifinish, sammen med 14-tommers helsvarte lettmetallfelger og slitesterke 26-tommers CST 6-lags dekk .

 

SPORTSMAN TOURING 570

Sportsman Touring 570 EPS i White Lightning (traktor T3b / traktor T3a)

Sportsman Touring 570 EPS SP i Springfield Blue (traktor T3b / traktor T3a)

 

Oppgradert med et nytt design, mer komfort og flere stifunksjoner for å ta ut i nytt terreng, bygger neste generasjons Sportsman Touring 570 på Sportsmans legendariske kjøreegenskaper, og legger til førerinspirerte funksjoner for å styrke komforten for heldagsturer tilbrakt sammen.

 

Sportsman Touring 570 tilbyr allsidigheten til å kjøre alene eller med familie og venner, med et helt nytt avtagbart passasjersete* som kan fjernes raskt og enkelt uten verktøy. For ekstra komfort har modellen mykere seteputer med nytt materiale og mer forsterkning for å la passasjerene føle seg trygge.

 

Touring 570 tilbyr også forbedrede forseglede lagringsmuligheter med bransjeledende kombinert 41,6 liter, takket være den helt nye 23-liters bakre oppbevaringen som er sømløst integrert under det bakre stativet, slik at førere kan lagre alt de trenger for en dag på løypene. Maskinen er laget for å utforske, og leveres med en frontstativforlenger for enda flere transportmuligheter.

*på SP-modeller.

 

SPORTSMAN 6x6 570

Sportsman 6x6 570 i Sage Green (traktor T3b / traktor T3a)

Sportsman 6x6 570 Nordic Pro Edition i Black Pearl (traktor T3b / traktor T3a)

 

Med flere og flere brukere som står overfor eksepsjonelt store oppgaver og trenger enda mer effektivitet når jobben skal gjøres, tilbyr Polaris nå den nye generasjonen av den spesialbygde Sportsman 6x6 570. Laget for å oppnå mer, er Sportsman 6x6 570 maskinen som aldri slutter.

 

Med allsidigheten til det stasjonære passasjersetet med 2 opp til enkelt å sitte med venner og familie, har 6x6 570 en bransjeledende 362 kg dumpeboks for å flytte større last mer effektivt og trygt med fabrikkintegrerte D-ringer med flere stivninger punkter for å sikre last, og en 124,2 cm bred posisjon for muligheten til å passe på trangere stier. Ny 19-liters forseglet tørroppbevaring foran gir mer plass til å oppbevare verktøy og utstyr, trygt fra alt været måtte bringe.

 

6x6 570 er ATV-arbeidshesten med avanserte muligheter, inkludert en frontstativ-forlenger som tilbyr flere lagringsmuligheter, sammen med on-demand AWD for å oppdage dekkglidning i våte eller løse forhold, som umiddelbart fordeler kraften til alle seks hjulene for optimal trekkraft og kontroll for å beholde ryttere forberedt selv under de tøffeste forhold.

 

Denne 6x6 er også tilgjengelig i Nordic Pro Edition, og inkluderer en ny børstebeskyttelse foran som gir mer beskyttelse av kjøretøyet, og en ny 1588 kg HD-vinsj med sterkt, syntetisk tau, slik at førere kan rydde alt i veien. For komfort og beskyttelse er hånd- og tommelvarmere montert som standard, sammen med håndvern og nye valgbare kjøremoduser; arbeids-, standard- og ytelsesmodus.

 

Tilbake

Trykk ENTER for å søke